Les llars de criança són de portes obertes (virtuals)

Entrem en desescalada, poc a poc arriba a l’estiu, sembla que de cara a setembre hi ha certa previsió de normalitat… o de nova normalitat com polítics, personalitats influents i mitjans de comunicació ens repeteixen constantment…

Què significarà la nova normalitat? Surten les primeres indicacions que segueixen el que ja intuíem: distància física i molta higiene. En aquest sentit, les llars de criança són una aposta força segura: els projectes ofereixen unes ràtios molt baixes de fins a 4 infants per persona adulta i el confort i seguretat d’una casa familiar. És continuar el confinament casolà però en un espai pensat per les criatures: amb zones adaptades al joc, a l’alimentació, al descans, a la lectura… i sovint amb espais a l’aire lliure d’on gaudir de la natura.

A més, el confinament no ha estat del tot desaprofitat: molts dels projectes han aprofitat aquesta aturada obligada per la Covid-19 per repensar la seva llar, adequar espais, formar-se i començar així el nou curs més preparades i amb ganes que mai.

Les nostres llars de criança són doncs ja a punt per al nou curs 2020-2021. En aquests dies estan oferint portes obertes virtuals, videoconferències per informar a les famílies, visites individualitzades… Tot perquè pugueu pensar bé si el seu projecte és el més adequat per al vostre infant i cobreix les necessitats de la vostra família.

T’animes a conèixer els projectes de llars de criança?
De quin territori ets?
Fes la cerca de projectes per zona
Fes la cerca de projectes per mapa