S’allarga l’Estat d’Alarma: una situació excepcional sanitària, econòmica i social

Les mares/pares de dia que acompanyem els vostres petits i petites estem treballant per mantenir actius els projectes, malgrat que els infants no hi poden ser presents. En aquest sentit potser heu rebut vídeos, àudios, trucades… amb contes, cançons o consells per compartir amb els infants. Podeu comptar amb nosaltres i, tot i que ha de ser en la distància, estarem encantades d’ajudar-vos en tot allò que puguem.

També podeu consultar la nostra web , el Facebook o l’Instagram de l’associació per a més informació i recursos. 

Les mares/pares de dia de l’associació ens estem reunint virtualment de forma periòdica per tal de compartir les diferents inquietuds i valorar opcions i alternatives possibles davant la nostra situació laboral actual. 

L’Estat espanyol i la Generalitat han establert mesures específiques per ajudar als autònoms. Ens n’estem assessorant i informant amb gestors i altres entitats, però de moment les resolucions encara són incertes i canviants i ens recomanen que restem a l’espera fins que es redacti quelcom més definitiu en els propers dies. El que preveiem és que no totes les mares/pares de dia hi podran accedir. 

Considerem que els projectes de llars de criança s’han de mantenir vius i actuem amb l’esperança que aviat podrem tornar a rebre els vostres infants a casa. Per això pensem que en aquests moments difícils, la solidaritat i l’empatia són valors imprescindibles que ens ajuden a totes i tots a tirar endavant. Així mateix, a principi de curs, cada família vau signar un full de compromís amb la vostra mare/pare de dia en el qual s’especifica, entre altres compromisos, el del pagament de la quota mensual a canvi d’un servei que ara, per motius excepcionals, no es pot oferir. 

Sabem que hi ha famílies que estan veient com els seus ingressos queden reduïts, algunes encara no saben si els afectarà o no. En qualsevol cas, si vosaltres us veieu en aquesta situació i preveieu dificultats per assumir el cost de la quota, us animem a posar-vos en contacte amb la vostra mare/pare de dia per parlar-ne. Els nostres projectes fomenten les relacions properes de confiança, i des de la transparència i l’empatia es podrà trobar una opció adequada per a vosaltres i la mare/pare de dia

Estem a la vostra disposició per qualsevol consulta o aclariment. 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració, 

Junta Associació Llars de Criança