Com a família

Com a famílies

Les famílies són un punt fonamental de l’Associació, ja que sou una peça clau en el desenvolupament dels nostres projectes, sense vosaltres, les famílies, els nostres projectes no existirien. 

Les famílies escullen les llars de Criança perquè ofereixen una atenció personalitzada, professional i de qualitat al infant, aportant una segona llar i un entorn quotidià. Les famílies sou una peça clau en el desenvolupament dels nostres projectes, sense vosaltres, les famílies, els nostres projectes no existirien. 

Actualment, a Catalunya som 58 Mares de dia associades a Llars de Criança, per tant sou unes 290 famílies aproximadament que necessiteu i busqueu projectes de Llars de Criança. 

Per fer saber que som una alternativa més d’acompanyament de la petita infància, necessitem també el vostre suport. 

Per que us demanem això? Necessitem demostrar a les institucions amb números, que son moltes les famílies que des de l’any 2017 esteu demanant aquest servei per una aconseguir una real conciliació familiar i de qualitat.

Per a fer-ho possible us demanem la vostra inscripció com a soci Família de l’Associació de manera gratuïta.

Al fer-vos socis ja sigui amb aportació econòmica o no, podreu gaudir de descomptes en serveis, productes i activitats que organitza l’Associació a través de la nostre Guía Amiga de Llars que podeu trobar en la documentació que us facilitarà la vostra Mare de dia anualment.

Que oferim?

  • Organització d’espais de trobada.

  • Organització de xerrades i tallers dirigits específicament a famílies.

  • LListat d’entitats amigues que ens fan un % de descomptes en els seus tallers, serveis, compres…

Quan les famílies s’associen:

  • Tenen la garantia de que la mare/pare de dia a la que assisteixen, pel fet de ser de Llars de Criança, ha passat un procés de selecció.
  • Amb la seva  quota donen recolzament al projecte com a associació, en garanteixen la continuïtat i l’acompanyament a noves mares de dia.
  • Donen visibilitat a les Llars de Criança davant de l’administració de cara a una regulació del servei.

Si  vols associar-te, cal omplir el següent formulari