Calendari Solidari 2023

Les mares/pares de dia oferim un servei d’atenció a la petita infància personalitzat, professional i de qualitat a la nostra llar, de manera respectuosa, amorosa, familiar i relaxada adaptant-nos al ritme de cada infant. Hem fet un calendari solidari per manifestar-nos que no estem amagades, som professionals i VOLEM SER REGULADES!
Amb els diners recaptats de la venta del calendari volem fer més accions per a fer visible la nostra professió i que se’ns reconegui legalment.
Ens ajudeu?

Las madres/padres de día ofrecemos un servicio de atención a la pequeña infancia personalizado, profesional y de calidad a nuestro hogar, de forma respetuosa, amorosa, familiar y relajada adaptándonos al ritmo de cada niño.
Con el dinero recaudado de la venta del calendario lo destinaremos para hacer más acciones i así hacer visible nuestra profesió y que se nos reconozca legalmente.  
Nos ayudas?

PUNTS DE VENTA

Si tens un punt de venta aprop teu pots posar-te en contacte i elles t’informaràn de tot! 🙂

El preu del calendari és de 10 EUR. 
Corre i no et quedis sense el teu!   

AIRE LLIURE BCN

Eixample. BCN

airelliurebcn@gmail.com

CA LA CATALPA 

OLESA DE MONTSERRAT BAIX LLOBREGAT

calacatalpa.marededia@gmail.com 

LA LLAR DEL CEL

SANTA PERPETUA DE MOGODA VALLÉS OCCIDENTAL

lallardelcel@gmail.com 

LA COLLA DE MENUTS

SABADELL, VALLÉS OCCIDENTAL

lacollademenuts@gmail.com 

CATUCA LLAR DE CRIANÇA

LA SECUITA (TARRAGONA)

catuca.marededia@gmail.com

LA LLUNA ROSA

CERDANYOLA DEL VALLÉS, VALLÉS OCCIDENTAL

llunarosa.cerdanyola@gmail.com

ESTONES D’INFANT 

SANT JULIÀ DE RAMIS GIRONA

martaschiavonvinyoles@gmail.com

LA CASETA DE L’ANI

FALSET TARRAGONA

strutingabriela@gmail.com

LA CASETA DE ANA

BCN (08009)

lacasadeana.marededia@gmail.com

SEMILLASETUYA

RUBÍ, VALLÉS OCCIDENTAL

semillasetuya@gmail.com

FLORISTERIA PARIS

Carrer Paris 50, BCN

COCOLARSI

Martorell, Baix LLobregat

espai.cocolarsi@gmail.com


Mares De Dia, que som?

L’Associació Llars de Criança és una associació sense ànim de lucre que vol promoure i donar a conèixer la figura de la mare/pare de dia com a una opció més d’acompanyament a la petita infància i a les seves famílies.

Al mateix temps volem sensibilitzar i facilitar informació sobre aquesta opció educativa a l’opinió pública, reclamant el reconeixement legal de l’activitat amb les administracions competents.

Aquest model d’atenció a la petita infància, reconegut oficialment en diversos països d’Europa i a diverses comunitats autònomes des de fa anys, busca ajudar a les famílies a conciliar la vida laboral i familiar.

Les mares/pares de dia oferim un servei d’atenció a la petita infància personalitzat, professional i de qualitat a la nostra llar, amb un ritme i ambient quotidià. I amb una ràtio molt reduïda (4-5 infants). 

Des de la pròpia casa, convenientment adaptada i equipada, posem a disposició la nostra experiència per acompanyar en el seu creixement a un nombre reduït d’infants d’edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys, i en ocasions també fins als 6 anys, dins d’un ambient acollidor, tranquil i amorós, respectant el ritme natural i individual de desenvolupament de cada infant.