Carta a les famílies: gràcies pel vostre suport durant el confinament

Gràcies pel vostre suport durant el confinament! La Junta de l’Associació volt mostrar el seu agraïment a totes les famílies implicades amb Llars de Criança.


Benvolgudes famílies,
 
Desitgem que estigueu bé de salut.

Us volem agrair la vostra solidaritat compartida en aquests moments de crisi que estem vivint. Amb la vostra col·laboració, esteu ajudant a les mares/pares de dia associades a aconseguir tirar endavant amb els projectes, ara tancats temporalment, però amb les esperances posades per poder tornar a rebre i acompanyar els vostres infants amb les mesures de seguretat i prevenció més adients.

Estem vivint moments plens d’incertesa i a vegades amb diferents notícies de l’Estat Espanyol i del Govern de la Generalitat que dificulten la presa de decisions. Des de l’associació estem en contacte amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i els hi anem plantejant els nostres dubtes. Actualment estem a l’espera de la seva resposta per tal de poder rebre instruccions concretes de cara a la situació actual i el desconfinament.

Comencem un mes de maig, on no es preveu inicialment la reobertura dels nostres projectes. Si tenim en compte la desescalada prevista pel govern espanyol, potser podríem obrir a finals de maig, però no disposem encara de cap informació oficial.

Cadascuna de les mares/pares de dia associades i les famílies del projecte tenen unes realitats personals i econòmiques específiques i considerem que el més adequat és que cada mare/pare de dia amb les seves famílies analitzin les diferents situacions i es plantegi la possibilitat de definir quotes solidàries per ajudar a sostenir el projecte durant aquest mes de maig.

Les mares/pares de dia de l’associació continuem reunint-nos virtualment de forma periòdica per tal de compartir inquietuds i treballar per preveure les millors condicions per la tornada.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra col·laboració per si ens podeu aportar idees i suggeriments per encarar aquesta situació. Podeu adreçar-vos al correu electrònic socis@llarsdecrianca.cat o a través de la mare/pare de dia.

Nosaltres, tot i en la distància, estarem encantades d’ajudar-vos en tot allò que puguem. També podeu consultar el web, el Facebook o l’Instagram de l’associació.
 
Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració, gràcies pel vostre suport durant el confinament!
 
Junta Associació Llars de Criança