Com és un dia en una LLar de Criança?

Com es un dia en una llar de criança

De 8.00h a 9:30h : Acollida dels petits amb les seves famílies

Els infants arriben amb les seves famílies, cadascú al seu ritme, on s’aniran situant en l’espai, movent-se lliurement, iniciant vincles i relacions amb els altres.

Les adaptacions son realment pausades, on la família podeu estar acompanyant al vostre infant el temps que necessiti per sentir-se segur i cuidat en aquest moment tant important en la seva vida.

De 10h a 12.00h: El matí

Els petits aniran jugant pels diferents espais segons els seus desitjos, desde jocs més motrius, passant per jocs simbòlics, experimentació sensorial, contes…

Les propostes d’experimentació que oferim sempre amb materials naturals i desestructurats, on possibiliten l’imaginació i afavoreixen el joc de l’infant, de manera que desde la seva escolta interna, són ells qui decideixen com, que fer i a quin ritme.

La nostra mirada està posada en què cada infant pugui fer el seu camí, al seu ritme, valorant la seva personalitat i acompanyant-lo sempre en el procés de creixement.

12:00h a 13:00h Recollida d’ infants

De 12 a 15:00h: Dinar i descans

Cada família porta diàriament el dinar del seu infant, tot i que podeu trobar algun projecte de Llar de Criança que pot oferir el servei de dinar.

* consultar al projecte que us interessa.


Escalfem el dinar cuidant que sigui un moment íntim i familiar, cadascú podrà menjar tot el que necessiti i desitgi, al seu ritme. Aquest és un moment màgic, una estona en què cada infant, es troba amb el menjar que la seva família li ha preparat, reconeix els sabors i olors de casa seva…

Després de dinar es prepara tot per què els infants puguin gaudir de la seva necessària estona de descans. Tots els infants que ho necessitin podrán dormir tranquil.lament.

De 15h a 16h: Arribada famílies

Aquest és un moment privilegiat per a tots, ja que en aquesta estona compartim amb cada família com ha anat el dia.