Curs per a mares de dia: comencem al gener!


T’interessa ser mare o pare de dia? Vols aprofundir en temes de criança en la petita infància? T’oferim el curs per a mares de dia: comencem al gener!

Ja tenim disponible el nou programa per a la formació “Curs per a pares/mares de dia” que organitzarem del 22 de gener fins al 2 d’abril de 2022, en dissabtes al matí.

El “Curs d’Iniciació per a pares/mares de dia” és una formació teòrico-vivencial construïda any rere any des de l’amor i el respecte a la nostra professió.

Inscriu-te! Curs d’iniciació per a mares/pares de dia”

Curs per a mares de dia

Quant dura?

  • 50 hores lectives repartides en 10 mòdul
  • Sessions dissabtes al matí.
  • 3 dels mòduls seran integralment online, amb una sessió de videoconferència en dissabte. La resta de mòduls tindran un component presencial. En el cas que, a causa de la pandèmia, no es puguin dur a terme presencialment en condicions de seguretat i comoditat, aquestes sessions també es faran per videoconferència.

Qui seran les formadores?

  • NOEMÍ DURAN LLUSÀ, tècnica superior d’educació infantil i
    formada en educació viva.
  • ELISABEL GARCÍA, psicòloga, terapeuta Gestalt, psicomotricista, constel·ladora familiar i professional de la petita infància.
  • TXELL VERDAGUER I MAS, Nutricionista especialitzada en alimentació infantil.

Vols més informació del curs per a mares de dia?

Descarrega’t el programa del curs
O escriu-nos a formacio@llarsdecrianca.cat

“Vaig acabar la formació amb ganes de més ja que tots els referents pedagògics que es van treballar van despertar tot el meu interès.
Recomano aquesta formació a totes aquelles persones, ja siguin professionals de l’educació, famílies, o persones inquietes amb ganes d’aprendre… No s’en penediran”

Tina Gonzalez – mare de dia amb Llars de criança des de 2018