Les llars de criança, al Planta Baixa de TV3

L’Associació Llars de Criança va aparèixer aquest setembre al programa Planta Baixa de TV3, que va voler explicar el format educatiu de les llars i va recordar com la Generalitat de Catalunya va a estar a punt de regular, el 2017, aquestes llars.

Mireu el vídeo!

En el programa, es fa una explicació i es mostra una llar de criança, en concret, la de la Noemí Duran, “Parauletes d’amor”, de la nostra presidenta Noemí Duran. I l’Elisenda, la nostra coordinadora, s’encarrega d’explicar l’essència de les llars: l’acompanyar emocionalment als infants i no en “educar”, és a dir, no busquen impartir coneixements als infants, sinó simplement anar de costat en el descobriment del món de les criatures.

Alhora, també s’expliquen les característiques per les quals es regeixen les nostres llars de criança, que és el codi d’estàndards de qualitat que va establir la Comunitat de Navarra: quants metres ha de tenir una llar de criança, la ràtio de educadores/infants, les necessitats fiscals de les educadores…

Posteriorment, podeu veure la conversa entre Elisenda Jardí, coordinadora de Llars de Criança i Rut Baqués, portaveu de l’Associació Catalana de Llars d’Infants. Les dues professionals estan d’acord en la positivitat de que existeixin les llars de criança i de la necessitat de que existeixi la seva regularització per a que totes les llars de criança siguin legals i segures per a les famílies.

Volem la regularització per a les llars de criança ja!
Volem ser una opció més per a la petita criança!

No us perdeu les nostres llars de criança al Planta Baixa!