Les llars de criança són de portes obertes (virtuals)

Entrem en desescalada, poc a poc arriba a l’estiu, sembla que de cara a setembre hi ha certa previsió de normalitat… o de nova normalitat com polítics, personalitats influents i mitjans de comunicació ens repeteixen constantment… Per això, ens preparem: les llars de criança són de portes obertes (virtuals).

Què significarà la nova normalitat? Surten les primeres indicacions que segueixen el que ja intuíem: distància física i molta higiene. En aquest sentit, les llars de criança són una aposta força segura: els projectes ofereixen unes ràtios molt baixes de fins a 4 infants per persona adulta i el confort i seguretat d’una casa familiar. És continuar el confinament casolà però en un espai pensat per les criatures: amb zones adaptades al joc, a l’alimentació, al descans, a la lectura… i sovint amb espais a l’aire lliure d’on gaudir de la natura.

A més, el confinament no ha estat del tot desaprofitat: molts dels projectes han aprofitat aquesta aturada obligada per la Covid-19 per repensar la seva llar, adequar espais, formar-se i començar així el nou curs més preparades i amb ganes que mai.

Les nostres llars de criança són doncs ja a punt per al nou curs 2020-2021. En aquests dies estan oferint portes obertes virtuals, videoconferències per informar a les famílies, visites individualitzades… Tot perquè pugueu pensar bé si el seu projecte és el més adequat per al vostre infant i cobreix les necessitats de la vostra família.

T’animes a conèixer els projectes de llars de criança?
Les llars de criança són de portes obertes (virtuals).
De quin territori ets?
Fes la cerca de projectes per zona
Fes la cerca de projectes per mapa