Tot preparat per al setembre: les mares/pares de dia també!

Des de l’Associació Llars de Criança considerem els nostres projectes de mares/pares de dia com una opció educativa ideal per acompanyar als infants petits a la nova normalitat educativa que viurem al setembre. Les mares/pares de dia estan preparades per al setembre!

La fórmula dels nostres projectes està basada en grups reduïts, estables i d’alta traçabilitat, a més de ser un servei de gran qualitat i molt flexible.

Per als infants a més, és una segona casa: els infants i cuidadors/es són una extensió de la seva família, es respecta el desenvolupament de l’infant, se l’atén de forma individualitzada, es tenen en compte les emocions viscudes, l’aprenentatge està basat en el joc…

En definitiva, a tots nivells -higiènic, de seguretat, d’aprenentatge i emocional- és un projecte ideal per l’acompanyament dels infants en aquests moments que estem vivint.

La nova normalitat, una oportunitat. Les mares de dia estan preparades!

Les mares/pares de dia estan preparades per a la nova normalitat

Creiem que és una gran oportunitat pels nostres projectes. Moltes famílies hi podrien estar interessades donat que el grup reduït és una de les característiques clau. Les llars de criança oferim un acompanyament professional, individualitzat i respectuós adaptat a les necessitats dels més petits en un ambient familiar i amorós, com una extensió de la llar.

Ja fa unes setmanes que vam explicar com l’Associació Espanyola de Pediatria exposaven les recomanacions sobre les condicions en què s’hauria de produir la reobertura gradual de les escoles. D’aquesta proposta és important destacar que, en educació infantil, recomanen una ràtio de 5 infants per classe i cuidador/a. En aquest sentit entenem que els nostres projectes de Llars de criança encaixen perfectament en aquestes recomanacions, ja que treballem en grups reduïts i estables que poden garantir la traçabilitat corresponent que és tan necessària en la nova normalitat i en cas de rebrots.

Protocol de mesures a prendre a les llars de criança en cas de Covid-19

Malgrat que les llars de criança són entorns segurs hem d’estar preparades per si arriba el virus a elles. Des de l’Associació Llars de Criança hem configurat un protocol de mesures a prendre en cas de que es doni un positiu de Covid-19.

Com veieu, tot a punt per setembre. Les mares/pares de dia estan preparades!