Les mares de dia, a L’ofici d’educar

L’ofici d’educar de Catalunya Ràdio, presentat per Elisabet Pedrosa, ha abordat alternatives pedagògiques a l’escola en temps de pandèmia, i entre elles, els projectes de criança i les mares/pares de dia. Escolta com L’ofici d’educar parla amb les mares de dia!

Per mostrar aquestes alternatives el programa ha parlat amb Carlota Sala, mare homeschooling; Raquel Guimerà, amb la fundadora del Tercer Grup; Elisenda Jardí, coordinadora de l’Associació Mares de Dia de Catalunya; Cristina Puigdollers, creadora de l’Enxarxa’t; Elisenda Pascual, psicòloga i Víctor Saura, director del Diari de l’Educació.

L’ofici d’educar parla amb les mares de dia: què han explicat?

Durant l’entrevista, l’Elisenda ha explicat la definició de mares de dia, educadores que tenen cura de 4 infants de 0 a 3 anys a la pròpia llar, amb titulació i experiència i la mirada posada en les emocions i el respecte cap a les criatures.

La coordinadora també ha explicat la singularitat d’aquest model de criança, que aproximadament, té un cost d’uns 500 euros al mes per 8 hores al dia.

També s’ha fet incidència en les condicions en que les mares de dia estan treballant en aquesta nova normalitat, seguint el protocol sanitari d’Educació i Sanitat. 

L’ofici d’educar parla amb les mares de dia: escolta el programa complet!: