Per què necessitem que ens regulin?

En els darrers dies els mitjans de comunicació han parlat de l’enquesta que vam fer pública sobre l’opinió que en tenen de nosaltres les famílies usuàries i han recordat la necessitat que tenim les mares i pares de dia de que existeixi una regulació i un marc des del que puguem exercir de manera segura i estable. Per què necessitem que ens regulin?

El 2017 es va començar a parlar del Decret que regularia l’activitat a Catalunya i a inicis del 2020 semblava, segons Afers i Social i Famílies de la Generalitat de Catalunya, que el Decret estava a punt de publicar-se. Però va arribar la pandèmia i ho va destarotar tot.

Us deixem algun dels articles i reportatges de televisió que han sortit publicats i que reflexionen al voltant d’aquesta regulació. Bona lectura i visionat:

La República: ‘Les llars de criança reclamen la regulació de la seva activitat i es defineixen com a opció segura en pandèmia’

La Vanguardia: ‘Les llars de criança reclamen la regulació de la seva activitat i es defineixen com a opció segura en pandèmia”

Betevé: “Augmenta la demanda de llars de criança, que segueixen sense un decret que les reguli”

Per què necessitem que ens regulin?

Per què necessitem que ens regulin? Davant de les diferències entre totes les opcions a la que poden accedir les famílies per la criança de les seves criatures és evident que necessitem poder explicar i triar entre diferents opcions però que totes, han d’estar regulades.

Des de Llars de Criança esperem que aquest Decret es pugui enllestir i publicar l’abans possible. Pel bé de totes les famílies i professionals de la criança.