Presencial o online? Curs d’iniciació per a mares/pares de dia

Arriba una nova edició del curs d’iniciació per a mares/pares de dia de l’Associació Llars de Criança.

El Curs d’iniciació per a mares/pares de dia es durà a terme durant la tardor del 2020 durant la nova normalitat, pel que arriba amb una novetat ocasionada per la nova normalitat: el curs tindrà dues modalitats, la presencial i la online.

Sigui quina sigui la que escolliu, a qualsevol de les dues us podeu inscriure a través dels links de l’Escola EFA.

Com és el Curs d’iniciació per a mares/pares de dia?

Aquest és un curs pensat per aquelles persones que volen ser mares/pares de dia o que volen aprofundir en la criança.

Aquesta formació teòrico-vivencial ha estat construïda any rere any des de l’amor i el respecte a la nostra professió, per formadores professionals expertes mares de dia.

És un curs dirigit a persones amb formació o experiència en l’àmbit educatiu o en la petita infància, que volen treballar de mare/pare de dia pel seu compte o potser, saber més sobre la criança respectuosa i alternativa.

Curs d'iniciació per a mares/pares de dia

Continguts i professorat

Dins del temari del curs es tracten sobretot aspectes relacionats amb el dia a dia de les mares/pares de dia; les actituds i aptituds de les persones que s’hi dediquen; les necessitats i seguretat que cal instal·lar a les llars; les relacions amb les famílies; aspectes laborals, legals i fiscals; i s’hi treballa, a més, el projecte sociopedagògic de cada llar.

El professorat del curs està format per Noemí Duran Llusà, que és tècnica superior d’Educació Infantil, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, creadora i acompanyant del projecte Parauletes d’amor, presidenta de l’Associació Llars de Criança i formadora de la Formació impartint els mòduls d’Acords amb les famílies, Seguretat a la llar, Aspectes legals i fiscals i Pla d’empresa.

Elisabel García García, llicenciada en Psicologia Clínica, terapeuta Gestalt, creadora del Projecte Motriko i consultora externa del Departament de Família de la Generalitat de Catalunya s’encarrega dels mòduls més orientats a la cura dels infants.

Txell Verdaguer i Mas, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i Educació Social, és formadora de la Formació impartint els mòduls de cures i atenció en la vida quotidiana i Projecte sociopedagògic.

Diuen del curs…

Curs d'iniciació per a mares/pares de dia: dues alumnes


A continuació us deixem uns testimonials literals d’antigues alumnes del curs perquè el conegueu una mica més:

Gràcies al curs de mare de dia he pogut començar el meu projecte amb confiança i seguretat. El curs es una molt bona eina per guiar-te i aconsellar-te en molts dubtes que sorgeixen alhora de voler començar un projecte. Les formadores estan molt preparades i saben del que parlen. Et donen ganes de fer més sessions ja que les classes són, a part de teòriques, molt mogudes i divertides! Per altra banda, trobes a gent molt maca amb la que comparteixes els mateixos objectius: poder crear un ambient d’amor i confiança per la petita infància. Raxa Morales.

Gracias a este curso he redescubierto mi rol como educadora y madre. Estoy muy agradecida del grupo humano que se formó y de toda la ayuda que la Asociación nos brinda para hacer realidad nuestros proyectos. Lucía Varni.

El fet de formar part del grup de Llars de Criança per mi ha estat un aprenentatge constant tant en l’aspecte personal com professional.  Han estat uns dies de profunda descoberta. El constant aprenentatge està molt ben enfocat, és molt vivencial i les formadores (enteses en el tema) són molt empàtiques i molt naturals. El fet d’estar en contacte directe amb d’altres persones que tenen el mateix interès cap a la infància crea un bonic fil conductor. També crec molt interessant el fet de poder veure i gaudir de les diferents visites a diferents llars de criança: obre moltes portes a la teva visió inicial. Rosa Oriol.

Més informació a: formacio@llarsdecrianca.cat