S’allarga l’Estat d’Alarma: una situació excepcional sanitària, econòmica i social

Les mares/pares de dia que acompanyem els vostres petits i petites estem treballant per mantenir actius els projectes, malgrat que els infants no hi poden ser presents. S’allarga l’Estat d’Alarma, i per mantenir viu l’acompanyament, potser heu rebut vídeos, àudios, trucades… amb contes, cançons o consells per compartir amb els infants. Podeu comptar amb nosaltres i, tot i que ha de ser en la distància, estarem encantades d’ajudar-vos en tot allò que puguem.

També podeu consultar la nostra web , el Facebook o l’Instagram de l’associació per a més informació i recursos. 

Les mares/pares de dia de l’associació ens estem reunint virtualment de forma periòdica per tal de compartir les diferents inquietuds i valorar opcions i alternatives possibles davant la nostra situació laboral actual. 

L’Estat espanyol i la Generalitat han establert mesures específiques per ajudar als autònoms. Ens n’estem assessorant i informant amb gestors i altres entitats, però de moment les resolucions encara són incertes i canviants i ens recomanen que restem a l’espera fins que es redacti quelcom més definitiu en els propers dies. El que preveiem és que no totes les mares/pares de dia hi podran accedir. 

Considerem que els projectes de llars de criança s’han de mantenir vius i actuem amb l’esperança que aviat podrem tornar a rebre els vostres infants a casa. Per això pensem que en aquests moments difícils, la solidaritat i l’empatia són valors imprescindibles que ens ajuden a totes i tots a tirar endavant. Així mateix, a principi de curs, cada família vau signar un full de compromís amb la vostra mare/pare de dia en el qual s’especifica, entre altres compromisos, el del pagament de la quota mensual a canvi d’un servei que ara, per motius excepcionals, no es pot oferir. 

S’allarga l’Estat d’Alarma, i això té conseqüències: sabem que hi ha famílies que estan veient com els seus ingressos queden reduïts, algunes encara no saben si els afectarà o no. En qualsevol cas, si vosaltres us veieu en aquesta situació i preveieu dificultats per assumir el cost de la quota, us animem a posar-vos en contacte amb la vostra mare/pare de dia per parlar-ne. Els nostres projectes fomenten les relacions properes de confiança, i des de la transparència i l’empatia es podrà trobar una opció adequada per a vosaltres i la mare/pare de dia

Estem a la vostra disposició per qualsevol consulta o aclariment. 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració, 

Junta Associació Llars de Criança