Vols associar-te?

Vols associar-te?

LLars de Criança som una associació de persones a favor d’una mirada respectuosa envers les necessitats vitals de la persona. En particular dels infants i les seves famílies. Creiem que educar no significa instruir, ni tan sols ensenyar, sinó més aviat cuidar i acompanyar els processos de vida dels infants, les seves famílies i els de qui els acompanya.

Tenim tres grans objectius:

  • Promoure projectes de llars de criança.
  • Difondre aquesta opció d’acompanyament envers la infància.
  • Potenciar l’ocupació en aquest sector a tota Catalunya.

La principal raó per associar-s’hi és fer pinya i donar suport al moviment d’una educació centrada en la persona, en la seves necessitats, de manera integral, sana, respectuosa i viva.

L’associació es dedica a donar suport els projectes de llars de criança, a difondre aquesta mirada envers l’acompanyament dels infants i a treballar per un reconeixement legal.

Som una associació sense ànim de lucre, de fet som la gent que en formem part. Paguem una quota anual com a sòcies i tota la feina que fem és voluntària.

Amb els diners de l’Associació fem el manteniment de la web, desplaçaments per a fer reunions i visites, lloguer d’espais per a fer formacions i/o trobades, per assistir a fires per a visibilitzar la nostra professió, per la comissió de regularització que fa accions, etc .

L’Associació està constituïda per un grup de persones que s’agrupen en diferents tipologies:

Mares – Pares de dia

Persones que compleixen els requisits establerts per l’Associació i disposen d’un projecte de Llar de criança en actiu.
Des de l’Associació creiem que la mare/pare de dia és una persona professional i qualificada per atendre i acompanyar infants menors de 3 anys (en alguns casos fins als 6). En aquesta etapa es crea la base per un bon desenvolupament cognitiu, emocional i motor que determinarà en gran mesura la seva bona salut emocional i per aquesta raó apostem per donar molt de pes a la persona que fa l‘acompanyament.

Des de l’Associació considerem necessari que la mare/pare de dia compleixi els següents requisits qualitatius i quantitatius i que la seva llar de criança reuneixi una sèrie de condicions d’espai, de material i de seguretat.

Llegir més aquí

Mares de dia o pares de dia en procés

Persones que estan en procés de qualificació per poder ser mares/pares de dia de l’Associació, mares de dia amb Llar de criança no activa i/o persones que estiguin interessades en les tasques que realitza l’Associació i vulguin donar el seu suport.

Llegir més en el següent link

Famílies

Les famílies usuàries de Llars de criança són una peça clau en el desenvolupament del projecte pel seu paper de suport a la nostra associació. Entre les diferents famílies usuàries i cada mare/pare de dia es crea un vincle i un teixit cooperatiu, col·laboratiu i social molt valuós.
Les famílies participen en els òrgans de l’Associació i no té cap cost formar part de l’Associació.

Si t’interessa, continua llegint aquí

Entintats amigues

LLars de Criança col.labora amb projectes i/o entitats alineades amb els nostres valors que es preocupen per les necessitats reals de la infància i les seves famílies. Projectes que tenen la voluntat d’escoltar les necessitats reals de les famílies, compromeses amb la sostenibilitat social i mediambiental, a més de la sostenibilitat econòmica. En conclusió, entitats amb ganes de crear un millor futur per als nostres infants.

Si et resona, podem col.laborar juntes i crear moments màgics.

Omple el següent formulari i explican’s 🙂