Un curs més amb bones valoracions

Ja hem arribat a la meitat de l’edició actual del Curs d’Iniciació per a Mares/Pares de Dia, un curs més amb bones valoracions, i ja estem acabant de plantejar el proper curs, que començarà al febrer.

Us deixem algunes impressions de les actuals alumnes: gràcies noies! Quina alegria rebre aquestes bones valoracions un curs més!

“La meva experiència fins el moment es molt grata, el fet de conèixer a altres futures mares de dia i recolzar-nos entre totes és molt bonic. Trobo que el curs està molt ben enfocat, es toquen molts temes de la criança molt importants i ho feu d’una forma molt amena, i amb ganes de començar la següent classe. Sou unes professionals!”

Raxa

“Formació vivencial, pràctica… Nutrició de les experiències d’altres mares de dia, moltes en actiu… Una gran manera de veure la professió d’aprop, d’entendre els reptes i solucions a aplicar.”

Núria

” Penso que és una formació molt integral, amb molts aspectes vius i molt vivencial. Les formadores són molt naturals i empàtiques amb el tema i també amb nosaltres. Penso sincerament que està molt ben enfocat pel nostre aprenentatge. També crec interessant el fet de poder veure i gaudir en directe de diferents espais de llars de criança. També penso que entre nosaltres està creixent un fil conductor molt bonic.”

Rosa

“És molt interessant la formació per descobrir dificultats que ens podem trobar al dia a dia, i preparar-nos per a saber-les afrontar de la millor manera possible; així com també donar-nos eines per als moments mes fàcils i divertits. Tot just no estem ni a mig camí, però pel poc transcorregut puc dir que val molt la pena, i a més també et permet contrastar amb altres inquietuds i punts de vista inesperats que sempre nodreixen”.

Montse

Un curs més amb bones valoracions! Moltes gràcies!