Ja tenim el vídeo de les llars de criança!

Feia anys que teníem en ment fer un vídeo representatiu de les llars de criança i per fi ja tenim el vídeo!

Gràcies a les donacions d’entitats, botigues i persones vinculades al món de la cura i la criança, vam fer una panera magnífica que vam rifar el dia de la Festa del Cinquè Aniversari de l’Associació Llars de Criança i, amb els diners recollits, vam poder materialitzar el projecte del vídeo.

Un cop enfilada l’agulla va anar tot rodat; vam posar-nos en mans del productor Cros i Massó i de l’equip de La Kinotheque que ho van emprendre amb il·lusió i generositat. Vam trobar una mare encantada de parlar de la seva satisfeta doble experiència i, a més, vam tenir la sort i l’actitud discreta i respectuosa de l’equip tècnic hi va ajudar molt, que el dia del rodatge els infants estaven tan tranquils i naturals com cada dia.

Creiem que el vídeo ha quedat rodó perquè recull l’essència del que és una llar de criança; l’alegria dels infants, la confiança de les famílies, la professionalitat de les mares/pares de dia i l’amorós ambient fruit de la combinació de tot plegat.

El pressupost no va donar per gravar més llars de criança o altres serveis que oferim des de l’Associació, tal i com hauríem volgut.

Al proper video, més!!!